Folosirea serviciilor si a site-ului nostru implica automat acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare. Te indemnam sa le citesti si sa fii familiarizat cu acestea. In cazul in care ai intrebari ne poti contacta in orice moment. Multumim!

Părțile contractante

Prezentul document reprezentând Termenii și Condițiile de Utilizare, este Contractul de Furnizare Servicii de găzduire pe servere virtuale, denumit în continuare "TCU". Prezentul TCU este încheiat intre dumneavoastră (numit în continuare "dvs", "al dvs." sau "beneficiar") în calitate de beneficiar și S.C. Lansoft Data S.R.L (numit în continuare "nostru", "al nostru", "Lansoft Data" sau "furnizor") în calitate de furnizor de servicii de găzduire pe servere virtuale. Fiind cea mai recenta versiune a TCU. Folosirea serviciilor noastre constituie subiectul prezentului contract (TCU).

S.C. Lansoft Data S.R.L, cu sediu social în București, Str. Apusului nr. 56, bl. 69, sc. 1, ap. 08, este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului, sub numărul J40/21038/2006, având Codul Fiscal RO19939925, reprezentată de dl. Daniel Samuel.

S-a încheiat prezentul Contract, ale cărui prevederi și clauze, convenite în virtutea dreptului libertarii contractuale, au fost stabilite prin acordul nostru comun și cu respectarea legii. Prezentul contact ( TCU ) servește ca bază legală pentru toate serviciile de găzduire oferite de Lansoft Data.

Lansoft Data își rezervă dreptul de a modifica, schimba, înlătura sau adauga termeni și condiții prezentului TCU, incluzând, dar nelimitându-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de funcționare, utilizare / comportament a clienților în raport cu imaginea, angajații Lansoft Data. Lansoft Data poate beneficia de acest drept fără notificări sau înștiințări prealabile. Indiferent de comunicările/înștiințările anterioare, utilizarea continua a serviciilor reprezintă acordul Dvs. asupra acestor modificări. Verificarea periodică a modificărilor și schimbărilor intervenite în prezentul TCU, precum și corectitudinea datelor furnizate de Dvs. sunt în întregime responsabilitea Beneficiarului.

PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE COMANDĂ ȘI BIFAREA CASUȚEI "DA" SUNT DE ACORD CU TERMENI ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE :

 

Obiectul contractului

Obiectul contractului îl constituie furnizarea de către Lansoft Data, de servicii de găzduire web pe servere virtuale. Aceste servicii reprezintă o gamă de funcții și facilitați proprii fiecărui pachet de găzduire web.
Furnizorul este de acord să furnizeze următoarele servicii:


Valoarea serviciilor și termenii de plată

Lansoft Data va emite facturi proforme pe baza cărora va trebui să achitați contravaloarea Serviciului contactat. Frecventa plății o veți alege dumneavoastră, inițial prin intermediul formularului de comandă, iar apoi printr-o solicitare adresată departamentului Plăți în scris prin email la adresa plăți@lansoft.ro sau prin fax. Plata efectuată valabil nu are caracter returnabil, nici în cazul în care renunțați anticipat la serviciile de găzduire decât în primele 30 de zile de valabilitate a contractului. Plata se face în lei la cursul de schimb BNR din ziua emiterii facturii proforme. În caz de neplată Lansoft Data are dreptul de a întrerupe furnizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Prin întreruperea serviciului se înțelege SUSPENDAREA, STERGEREA definitiva a contului de pe serverele Lansoft Data. Decizia asupra formei de întrerupere a serviciului aparține în exclusivitate furnizorului. Prin neplata serviciilor furnizate beneficiarul renunță în mod expres la alte drepturi și protecție legală.

Trecerea la un abonament superior sau inferior se poate face în orice moment, conform posibilității tehnice a furnizorului la acel moment și conform regulilor stabilite prin prezentul TCU sau afișate public în aria de client (întrebări frecvente).

Activarea serviciilor de găzduire, pachetele de enduser sau reseller se face maxim 15 minute de la confirmare plății către client. Confirmarea plății se poate face prin trimiterea documentului de plata pe fax, email sau în momentul în care banca confirmă plata respectivă. Lansoft Data poate schimba oricând tarifele pentru serviciul de găzduire, sau bazele pe care se determină orice taxă sau să instituie orice noua taxă. În caz de reînnoire, prețurile pot fi schimbate fără nici o modificare prealabilă.

Perioada contractuală începe din data în care serviciul dumneavoastră a fost activat, și rămâne valabilă pentru perioada selectată de dumneavoastră în formularul de comandă. În cazul în care doriți să renunțați la Serviciul furnizat de Lansoft Data trebuie să anunțați Lansoft Data (departamentul plăți) despre asta în scris prin email sau fax.

În calitate de client de găzduire al Lansoft Data sunteți de acord cu Politica de Facturare, și beneficiați de Garantia de 60 de zile.
 

Renunțarea la serviciile contractate

Lansoft Data poate înceta furnizarea serviciului contractat de către beneficiar, imediat, irevocabil și fără notificare prealabilă, dacă:

Orice încetare a serviciilor oferite de Lansoft Data are afecte imediate. Lansoft Data poate opțional să notifice clientul asupra încetării furnizării serviciilor.

Adițional termenilor menționați mai sus orice parte a acestei convenții poate denunța prezentul TCU dacă:

În cazul în care o autoritate statală aduce argumente solide care incriminează prezentul TCU și serviciul, aducând prejudicii ordinii de drept Lansoft Data poate suspenda serviciul fără alte obligații aferente.

În cazul în care Lansoft Data suspendă doar o parte a Serviciului Dvs., ca urmare a nerespectării TCU, aceasta nu suspendă obligația Dvs. de a plăti taxele în întregime. În cazul în care Lansoft Data suspendă întregul Serviciu sunteți obligat la plata taxelor aferente utilizării serviciului până la data menționată în acordul de înregistrare, taxe aplicabile și în cazul suspendării înainte de termen. În cazul în care Lansoft Data suspendă întregul serviciu pe motiv de neplată a serviciilor de găzduire, pentru reactivarea serviciul sunteți obligat, pe lângă plata facturii recurente, la plata unei taxe de reactivare în cuantum de 9.95 euro + tva pentru conturile de găzduire shared sau 19.95 euro + tva pentru conturile de găzduire reseller.

Renunțați în mod expres la alte drepturi și protecție legală și condiții care ar putea fi în conflict cu termenii prevăzuți în TCU.
 

Proprietatea informațiilor din cont de găzduire

Accesul la contul de găzduire pe serverele Lansoft Data se face prin intermediul unui nume de utilizator și o parolă transmise de către Lansoft Data în momentul activării contului de găzduire. Sunteți de acord să păstrați această parolă confidențială.

Sunteți responsabil de menținerea securității contului Dvs. și sunteți răspunzător pe deplin de toate activitățile ce se desfășoară în contul Dvs. și orice acțiuni efectuate în legătură cu numele domeniului Dvs. inclusiv cu cele efectuate de userii adreselor de email de pe domeniul Dvs. sau de acțiunile partenerilor (reprezentanți legali sau angajații acestora) angajați în realizarea/întreținerea și sau promovarea siteului Dvs.

Sunteți de acord să anunțați Lansoft Data de orice cont neautorizat sau alte breșe de securitate. Lansoft Data nu își asuma responsabilitatea pentru orice pierdere sau pagubă care ține de posibilitatea Dvs. de a o remedia. Luați la cunoștință și sunteți de acord că sub nici o forma Lansoft Data nu este răspunzător, în nici un mod, pentru acțiunile sau omisiunile dvs. sau ale utilizatorilor resurselor contului de găzduire, cărora dvs. le dați acces, nici chiar în cazul pagubelor produse în orice fel de aceștia datorită unor acțiuni sau omisiuni. În cazul în care vor trebui plătite unele sume de bani cu titlu de despăgubiri sau amenzi și nu numai, dvs. veți fi obligat să plătiți aceste sume de bani, și nu Lansoft Data.

Dvs. sau partenerii sau reprezentanții partenerilor cărora le-ați permis accesul la contul de găzduire nu pot utiliza rețeaua Lansoft Data pentru a încerca să evite autentificarea sau să păcălească securitatea oricărei gazde, rețele sau oricărui cont. Aceasta include, dar nu se limitează numai la: accesarea datelor care nu sunt destinate clientului, logarea la un server sau la un cont pentru care clientul nu are accesul autorizat, spargerea parolelor, verificarea securității altor rețele căutând slăbiciunile sau încălcarea altor politici de securitate ale organizației.

Dvs. sau partenerii sau reprezentanții partenerilor cărora le-ați permis accesul la contul de găzduire, nu au dreptul de a încerca să împiedice sau să oprească serviciul oricărui utilizator, gazda sau rețea. Aceasta include, dar nu se limitează la atacuri de tipul denial of service, mail bombing sau alte încercări deliberate de a bloca o gazda sau o rețea. Lansoft Data SRL va coopera cu autoritățile care investighează încălcarea securității sistemelor sau rețelelor altor site-uri, inclusiv cu autoritățile care investighează fapte penale. Utilizatorii care încalcă securitatea sistemelor sau rețelelor pot fi trași la răspundere prin procese civile sau penale.

 

Utilizarea serviciului

Toate serviciile oferite de Lansoft Data pot fi utilizate numai în scopuri legale. Sunt interzise transmiterea, stocarea sau prezentarea de informații, date sau materiale care încalcă legile românești și internaționale. Printre acestea putem enumera, dar nu se limitează numai la: materiale copiate fără permisiunea proprietarilor, materiale care proferează amenințări sau cu caracter obscen, materiale "numai pentru adulți", materiale protejate de secrete comerciale sau cu un alt statut.

Clientul este de acord să nu ceara despăgubiri și să nu tragă la răspundere Lansoft Data pentru nici o pretenție rezultată din utilizarea serviciului care prejudiciază clientul sau o terță parte. Nota: Pornografia și materialele care au legătură cu sexul sunt interzise pe serverele noastre. Acest amendament include conținutul cu caracter sexual sau link-uri directe către alte site-uri pentru adulți. Această interdicție este valabilă și pentru toate site-urile care promovează activități ilegale sau conțin materiale care pot aduce prejudicii serverelor noastre sau oricăror altor servere de pe Internet. Link-urile către astfel de materiale sunt de asemenea interzise. Lansoft Data este singurul în măsura să hotărască ce materiale constituie o încălcare a acestei prevederi. Clientul trebuie de asemenea să ia notă că distribuirea și / sau transmiterea de mesaje sau materiale obscene, indecente sau care încalcă legile bunei cuviințe și ale decentei pot fi pedepsite de legile în vigoare.

Câteva exemple de materiale sau link-uri care nu sunt acceptabile:

În acest moment nu permitem:

Permitem utilizarea programelor Bulletin Board, dar acestea trebuie folosite în conformitate cu politica de utilizare a resurselor Serverului. Recomandăm folosirea programelor care utilizează o bază de date deoarece programele care lucrează cu fișiere sunt lente și solicita resurse importante. Nu permitem utilizarea programelor care rulează în continuu în background. Permitem programelor să opereze în background ca o extensie a site-ului web al clientului, dar nu permitem folosirea programelor special realizate pentru a opera în background. De exemplu un program gen LightGate poate începe trimiterea de emailuri și opera în background până la terminare, dar nu permitem programe concepute să trimită mailuri care rulează în background.

Scripturile CGI pot fi utilizate de către clienții noștri fiind o parte inclusă în serviciile oferite, dar orice script CGI realizat special pentru a afecta în mod negativ performanța serverului sau integritatea rețelei poate fi oprit fără preaviz. Este interzisă utilizarea scripturilor CGI în comun cu alte site-uri care nu sunt găzduite de Lansoft Data..

În momentul în care se constată că un script CGI utilizează unele resurse în mod excesiv, Lansoft Data va notifica proprietarul respectivului site despre acest lucru. Acesta are la dispoziție 24 de ore pentru a reduce consumul de resurse al programului, în caz contrar acesta va fi dezactivat fără preaviz.

Orice site web care utilizează o mare parte din resursele serverului (ca de exemplu, fără a se limita numai la: utilizarea procesorului, a memoriei și resurselor rețelei) poate fi suspendat fără preaviz și i se poate oferi soluția fie de opta pentru un server dedicat fie de a limita gradul de utilizare a resurselor pana la un nivel acceptabil.

Traficul web măsoară traficul înregistrat pe http, ftp, smtp și pop3. Serverele Lansoft Data sunt suficient de puternice pentru a face față unui consum de resurse foarte mare. Totuși nu putem permite ca un singur client să consume resurse excesiv în detrimentul celorlalți clienți. Traficul web pentru pachetele de găzduire shared oferite de Lansoft Data este necontorizat.

Adițional, nu aveți voie să postați, trimiteți, retransmiteți sau stocați materiale cu ajutorul contului de găzduire pe care Lansoft Data consideră că:
 


Sunteți de acord să NU:
 

Sunteți de acord să nu implicați Lansoft Data, în orice cereri sau plângeri rezultând din Serviciu care vă cauzează pagube dumneavoastră sau altei părți. Lansoft Data își rezervă dreptul să va investigheze pe dvs., afacerea dvs. și/sau personalul dvs., site-ul dvs. și materialele conținute de site în orice moment. Aceste investigații vor fi făcute doar în beneficiul Lansoft Data și nu pentru beneficiul dvs. sau unei terțe părți. Dacă investigația relevă orice informație, acțiune sau omisiune care în opinia Lansoft Data constituie o violare a legilor sau a regulamentelor naționale sau internaționale sau a politicilor Lansoft Data, Lansoft Data va putea închide imediat site-ul dvs. și va notifica această acțiune prin email la adresa furnizată în formularul de comandă.

Sunteți de acord să renunțați la dreptul de acțiune sau orice revendicare pe care le-ați putea avea împotriva Lansoft Data pentru asemenea acțiuni.
 

Politica de trimitere a email-urilor

Fiecare cont de găzduire este limitat, astfel încât să nu permită trimiterea a mai mult de 128 de email-uri intr-un interval de 60 de minute / domeniu . Această politică (restricție) este necesară pentru a proteja calitatea serviciului de hosting.

Trimiterea masivă de email-uri determină consumarea masivă a resurselor unui server, aceasta având un impact negativ asupra calității serviciilor recepționate de clienți.

Prima încălcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediată a contului de găzduire și penalizarea clientului cu o taxa de 25 euro + tva. Reactivarea contului se face numai după achitarea penalității și trimiterea către Lansoft Data prin fax a unui angajament semnat și stampilat (acolo unde este cazul) cu următorul text "Am citit, înțeleg și sunt de acord cu politica de trimitere a email-urilor".

A doua încălcare a acestei politici are ca rezultat terminarea imediată a contului de găzduire și impunerea unei taxe de penalitate de 1000 euro + TVA. Lansoft Data nu va returna clientului nici una din taxele achitate în avans, în cazul în care contul a fost terminat pentru încălcarea acestor reguli. Beneficiarul este obligat să-și plătească integral taxele restante față de Lansoft Data.

Email Spam-ul este total interzis

"Spamul" include trimiterea de mesaje email bulk și/sau comerciale nesolicitate via Internet folosind serviciile Lansoft Data sau ale altui furnizor de servicii cu referire la Lansoft Data (și oricare site aflat în proprietatea noastră) ori la orice site găzduit de Lansoft Data.

SPAM-ul este TOTAL INTERZIS și descoperirea lui atrage aplicarea unei taxe de penalitate de 5000 euro + tva, și implica automat STERGEREA contului respectiv de pe serverele noastre.

PRIN SPAM INTELEGEM TRIMITEREA DE MESAJE EMAIL CĂTRE DESTINATARI CARE NU ȘI-AU EXPRIMAT ÎN PREALABIL DORINȚA DE A PRIMI ACELE MESAJE COMERCIALE SAU NU. DVS. TREBUIE SĂ PUNETI LA DISPOZITIA LANSOFT DATA TOATE DATELE SOLICITATE PENTRU A CONTACTA INTEGRAL SAU ALEATORIU PE UNII DIN DESTINATII MESAJELOR TRIMISE.

Suport, garanții și domenii web

Lansoft Data își rezervă dreptul să stabilească limite sau să extindă orice fel de suport oferit pentru serviciul contractat, și orele la care este disponibil.

Sunteți de acord să oferiți garanții pentru Lansoft Data și partenerilor săi că nu veți avea pretenții sau cereri, incluzând taxele mandatarilor cerute de a o treia parte datorate apariției acesteia în Conținutul site-ului dvs., folosirii de către dvs. a Serviciului, relației dvs. cu Serviciul, încălcării TCU de către dvs. sau încălcării oricăror altor drepturi ale altei părți, incluzând , dar nelimitându-se la utilizarea de către dvs. a conținutului, mărci înregistrate, nume comerciale, materiale cu drept de autor sau patentate sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

Lansoft Data își rezervă dreptul ca, pe cheltuiala sa, să își asume apărarea și controlul a oricărei garanții din partea dvs., dar făcând acest lucru nu vă scutește de obligația de garanție din partea dvs.

Ați luat la cunoștință că Lansoft Data poate stabili practici și limitări generale ale folosirii Serviciului.

Lansoft Data își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe temporar sau permanent Serviciul (sau orice componență a acestuia) cu sau fără preaviz, în orice moment. Sunteți de acord ca Lansoft Data nu este răspunzător dvs. sau unei alte părți de orice modificări, suspendări sau întreruperi ale Serviciului.

În cazul domeniilor care nu au terminația .RO, înregistrarea acestora se realizează doar după confirmarea plății conform facturii proforme emise prin formularul de comandă. Dacă intre data depunerii comenzii și data confirmării plății numele de domeniu care se dorește a fi achiziționat este înregistrat de către un terț beneficiar, vi se acorda fie posibilitatea de a vi se returna contravaloarea în lei a facturii proforme, la cursul BNR din ziua emiterii facturii, fie de a înregistra un alt nume de domeniu cu aceeași terminație.

În cazul domeniilor din zona .ro, înregistrarea acestora se realizează în maxim 15 minute de la completarea formularului de comanda. În acest moment exista o taxa unica care se achita la înregistrarea domeniului. Dacă se va introduce taxa de mentenanță anuala veți fi anunțat din timp.

Declinarea responsabilității

ÎNȚELEGEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU FAPTUL CĂ:
 

  1. i. SERVICIUL SE POTRIVEȘTE EXACT CERINȚELOR DVS.,
  2. ii. SERVICIUL VA FUNCȚIONA NEÎNTRERUPT, ÎN SIGURANȚĂ ȘI FĂRĂ ERORI,
  3. iii. REZULTATELE OBȚINUTE PRIN FOLOSIREA SERVICIULUI VOR FI FĂRĂ GREȘEALĂ ȘI DE ÎNCREDERE,
  4. iv. CALITATEA PRODUSELOR, SERVICIILOR, INFORMAȚIILOR SAU ALTOR MATERIALE CUMPĂRATE SAU OBȚINUTE DE DVS. PRIN SERVICIU VOR ÎNDEPLINI AȘTEPTĂRILE DVS., PRECUM ȘI
  5. v. ORICE EROARE A SOFTWARE-ULUI VA FI CORECTATĂ.
  6. vi. NICI UN SFAT SAU INFORMAȚIE, ORALĂ SAU SCRISĂ, OBȚINUTA PRIN SAU DE LA SERVICIU NU CREEAZĂ ORICE ALTE GARANȚII NEPRECIZATE ÎN ACTUALUL ACORD.
  7. vii. LANSOFT DATA NU ÎȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU NERESPECTAREA TERMENELOR LIMITĂ , PENTRU ȘTERGEREA, NEFURNIZAREA SAU STOCAREA ERONATĂ A ORICĂREI FORME DE COMUNICARE SAU ORICĂROR SETĂRI PERSONALIZATE UTILIZATE DE DVS.


 

LANSOFT DATA VA FACE EFORTURI ÎNSEMNATE PENTRU A ÎNTREȚINE SERVICIUL, TOTUȘI, LANSOFT DATA NU RĂSPUNDE PENTRU STRICĂCIUNI, PIERDERI DE DATE, DETALII DE CLIENT SAU DETALII DE VÂNZĂTOR, VENIT SAU ALTE PAGUBE PRODUSE AFACERILOR DATORATE ÎNTÂRZIERILOR, TRANSMITEREA GREȘITĂ SAU NETRANSMITEREA INFORMAȚIILOR, DATORATE RESTRICȚIEI SAU ÎNTRERUPERII ACCESULUI, BUG-URILOR SAU ALTOR ERORI, FOLOSIRII NEAUTORIZATE DATORATE ÎMPĂRȚIRII ACCESULUI LA SERVICIU, SAU ALTOR INTERACȚIUNI CU SERVICIUL.

SUNTEȚI RESPONSABIL DE ÎNTREȚINEREA ȘI SALVAREA DE SIGURANȚĂ (BACK-UP) DATELOR DVS. ȘI DE ORICE INFORMAȚIE STOCATĂ PRIN SERVICIU.

 

Limitarea obligațiilor

ÎNȚELEGEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU FAPTUL CĂ LANSOFT DATA, ASOCIAȚII SĂI SAU ALȚI PARTENERI, DIRECTORII , ACȚIONARII SAU ANGAJAȚII LANSOFT DATA NU AU OBLIGAȚII PENTRU ORICE PAGUBĂ DIRECTĂ, INDIRECTĂ, SPECIALĂ, EXEMPLARĂ, INCLUSIV, DAR NELIMITÂNDU-SE NUMAI LA PAGUBE DE PIERDERE DE CÂȘTIGURI VIITOARE, BUNA-CREDINȚĂ, FOLOSIRE, DATE SAU ALTE BUNURI INTANGIBILE (CHIAR DACĂ AȚI AVERTIZAT LANSOFT DATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA PIERDERI), REZULTÂND DIN:

 

Legea aplicabila și forța majoră

Legea aplicabila TCU și relația dintre dvs. și Lansoft Data va fi sub incidenta legilor Statului Roman.

Cu excepția obligației de a efectua plăți, niciuna dintre părți nu va fi responsabilă pentru orice eșec sau întârziere în acțiunile sau inacțiunile sale reglementate de acești TCU dacă acestea se datorează unei cauze pe care nu o poate controla cum ar fi (dar nelimitându-se la acestea) acte de război, acte guvernamentale, întreruperea Internetului (care să nu rezulte din acțiunile sau inacțiunile lui Lansoft Data), fenomene naturale, cutremure, embargouri, sabotaj, conflicte de muncă. Aceste cauze de forță majoră:

a. trebuie notificate celeilalte părți prompt.
b. partea aflată în caz de forță majoră trebuie să utilizeze eforturi comerciale rezonabile ca să corecteze prompt orice disfuncționalitate sau întârziere
 

Dacă Lansoft Data nu este în stare să poată oferi Serviciul pentru o perioada de 30 de zile consecutive din cauza unui eveniment de forță majoră continuu, dvs. veți putea rezilia Serviciul, dar Lansoft Data nu va avea nici o obligație în legătură cu aceasta.


Relația dintre părți

Acest acord nu va stabili nici o relație de parteneriat, asociațiune în participațiune, relații de muncă, franciză sau agenție intre Lansoft Data și dvs. Nici Lansoft Data, nici dvs. nu veți avea puterea de a lega cealaltă parte sau să creați obligații pentru cealaltă parte fără a avea un consimțământ prealabil de la aceasta, în scris, cu excepția celor precizate expres în acest acord.

Lansoft Data și dvs. sunteți de acord ca, exceptând cele precizate expres în acest acord, nu vor exista terți beneficiari ai acestui acord, cum ar fi companiile de asigurări pentru orice parte sau utilizatorii dvs., fără ca acest exemplu să fie limitativ.
 

Clauze finale

Acești TCU constituie un acord dintre Lansoft Data și dvs. și vă guvernează utilizarea serviciilor, constituind contractul de prestări servicii încheiat intre dvs. și Lansoft Data. Puteți de asemenea să vă aflați sub autoritatea altor termeni adiționali sau condiții de utilizare ce se aplica în momentul în care utilizați alte servicii Lansoft Data, conținut sau software al unui terț.

Dacă orice prevedere a acestor TCU sau altor documente incorporate este dovedită de o instituție competentă ca fiind invalidă, părțile sunt de acord ca această instituție să încerce să ia în considerație intențiile părților așa cum sunt reflectate în prevedere, restul prevederilor rămânând în vigoare.

Sunteți de acord ca fără a ține seama de altă lege sau statut, orice revendicare sau pricină ce reiese din acești termeni sau sunt legați de utilizarea serviciilor sau a TCU trebuie înaintată în decurs de un an după ce această cerere a fost ridicată sau va fi pentru totdeauna clasată. Titlurile secțiunilor în acești termeni sunt numai pentru conveniență și nu au nici un efect legal sau contractual.