SpamExperts reprezintă o soluție avansată anti spam și filtrare a e-mailurilor.  SpamExperts folosește mecanisme special concepute pentru evitarea detectărilor eronate, sisteme complexe de self-learning pentru filtrare și mecanisme de recunoaştere a tiparelor SPAM. SpamExperts scanează toate e-mailurile recepționate pentru: viruși, SPAM, phishing și botnets cu o acuratețe de 99.98%. Filtrul se activează per domeniu și protejează toate conturile de e-mail indiferent de numărul acestora.

check

 

 

Cum funcţionează Spam Experts?

 

Cloud-ul Spam Experts va verifica orice email care vă este adresat folosind tehnologii complexe şi mereu adaptate ameninţărilor actuale; daca nu sunt identificate probleme, va fi redirecţionat către serverul dvs. de email.

Spam Experts nu necesită training sau un setup special. Orice mesaj identificat ca Spam va fi mutat in carantină care poate fi monitorizată prin intermediul panoului de administrare dedicat.
Daca Inbox-ul dvs. este afectat de emailuri de tip Spam, cu atașamente infectate sau tentative de phishing soluția este simplă! Spam Experts este sistemul de securitate complet pentru emailurile dvs. cu o rată de detecție de aproape 100%.

 

FILTRAREA EMAILURILOR PRIMITE

Odata ce domeniul dvs. este configurat pe platforma Spam Experts toate emailurile pe care le primiți vor trece prin cloud-ul Spam Experts și vor fi verificate impotriva Spam-ului, a malware-ului și a tentativelor de phishing.

PROTECȚIA REPUTAȚIEI

Verificarea emailurilor trimise este vitală pentru reputația numelui dvs. de domeniu și a afacerii dvs. O reputație bună inseamnă garantarea livrării corespondenței dvs. către destinatari fără riscuri.

EMAIL CONTINUITY

Cu un layer suplimentar de redundanta emailurile dvs. vor fi păstrate in așteptare daca serverul dvs. de email este nefuncțional – nu veți pierde niciodată vreun email. Odata ce serverul dvs. de email revine online emailurile vor fi livrate in Inbox-ul dvs.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA NOILOR FORME DE SPAM ȘI MALWARE

In fiecare zi se inventează noi metode pentru livrarea Spam-ului și a malware-ului in Inbox-ul dvs. Printr-o rețea globală de monitorizare, analize și cercetări 24×7 Spam Experts va detecta și bloca noile amenințări în timp real.